rabobank-clubkas

Wij Turnvereniging Someren Centre of Sports doen ook dit jaar mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank Peelland Zuid mogen hun stem(men) uitbrengen aan verenigingen uit Someren, Asten, Deurne en Mierlo.

Van donderdag 5 april tot en met maandag 30 april 2018 is het mogelijk dat alle leden van de Rabobank hun stem mogen uitbrengen aan verenigingen uit Someren en omstreken. Alle Rabobank Peelland Zuid leden hebben afgelopen week een persoonlijke kaart gekregen met een unieke code. Met deze code kunt u 5 stemmen (maximaal 1 stem per vereniging) uitbrengen aan een vereniging naar keuze. Deze stemmen leveren uiteindelijk een bedrag op die de Rabobank beschikbaar stelt. De deelnemende verenigingen kunnen van dit geld dan leuke activiteiten voor hun leden organiseren.

Aangezien onze doelgroep jeugd is en dus nog geen lid kunnen worden van de Rabobank hebben wij de steun nodig van de ouders om zoveel mogelijk stemmen voor onze vereniging te vergaren. Daarom zou het geweldig zijn als u Turnvereniging Someren Centre of Sports een warm hart toedraagt en ook een of twee stemmen aan onze vereniging zou geven. Wij gaan van het geld dat we ophalen, via deze actie, weer allerlei (spring)materialen aankopen om het sporten weer net iets leuker te maken voor onze leden.

Voor meer informatie ga naar Rabobank Clubkas Campagne.

Hartelijk dank voor uw stem(men)! Namens Turnvereniging Someren Centre of Sports

Advertenties