Komend weekend, 20 en 21 mei, worden er regio- en districtsfinales geturnd in sporthal de Postel in Someren. Alleen de beste turnsters uit Limburg, Brabant Oost en Zuid West Nederland hebben deze finales weten te bereiken. In totaal strijden dit weekend 427 turnsters om die felbegeerde titel en prachtige medaille.

Op zaterdag 20 mei vinden de regiofinales voor divisie 6 en D3 plaats. Per leeftijdscategorie strijden circa 30 turnsters tegen elkaar voor de titel ‘beste turnster van Regio Brabant Oost’. De eerste wedstrijd start om 8.45 uur en de derde wedstrijd zal eindigen rond 18.45 uur.

De volgende turnsters van TV Someren hebben zich geplaatst voor de regiofinale: Elke van der Meule, Lotte van Bree, Floor Janssen, Irene Heijblom, Lauri Joosten en Chinouk Swinkels.

Op zondag 21 mei worden de districtsfinales voor niveaus D1 en D2 geturnd. Ook hier strijden per leeftijdscategorie circa 30 turnsters tegen elkaar, maar dan voor de titel ‘beste turnster van Limburg, Brabant Oost en Zuid West Nederland’. Op zondag worden vier wedstrijden geturnd. De eerste wedstrijd gaat van start om 8.30 uur en de vierde wedstrijd zal rond 19.30 uur eindigen.

De volgende turnsters van TV Someren hebben zich geplaatst voor de districtsfinale: Nore Hurkmans, Isis van Deurzen en Milou Jansen.

 Wij wensen alle turnsters alvast heel veel succes toe. Komt u hen ook aanmoedigen? Hopelijk tot dan!

Kinderen t/m 4 jaar mogen de wedstrijden gratis bijwonen. De entree voor kinderen van 5 t/m 12 jaar is €2,- en voor volwassenen €3,50.

 

Advertenties